Connect with us

Lirik

Dima’em Teman – Pendhoza Ft X Rino Pras Terbaru

Diterbitkan

pada

Dimaem Teman LIRIK
Pendhoza Feat X rino Pras
Pancene kowe kui konco caket
nanging ngopo bojoku
tok sleding sleding sleding tekel

Pancene kowe kui konco caket
nanging ngopo bojoku
tok sleding tekel
ora mikir yen aku seneng tenanan
lha kok kowe sing kedanan
njur mbok pangan di belakang

Tanpo kondho kowe lungo
malah lungo ro bojoku
he dasar konco ra payu
sifatmu kok ora mutu
tanpo kondho karo aku
nek kowe seneng pacarku
dasar lanangan ra mutu
isone nggondhol bojoku
wedoke yow ora mutu
modal lambe koyo asu
kowe minggat ro koncoku
ngakune karo ibumu
ndilalahe aku ngerti
nengarepe moto iki
jebule kowe indehoy
mbok kiro aku ra ngerti

Pancene kowe kui konco caket
nanging ngopo bojoku
tok sleding tekel
ora mikir yen aku seneng tenanan
lha kok kowe sing kedanan
njur mbok pangan di belakang

yowes kabeh iki mugo wae ono hikmahe
aku ora popo kowe karo koncoku dewe
sing penting aku wes ngolehke opo sing mbok nduwe
he kowe kancaku untalen bekasku kae
mugo kowe iso dadi pasangan sing romantis
snajan uripmu susah nelongso ngenes lan miris
yowes aku tak golek gantine sing luwih modis
rumaten bekasku kae sing wawuke mambu amis

Tak lilakno
senajan batin ra trimo
isaku mung misuh kekancan saiki musuh
sorry aku wes dudu koncomu maneh
mergo dapuranmu sing nggawe aku ro kowe dadi geseh

Pancene kowe kui konco caket
nanging ngopo bojoku
tok sleding tekel
ora mikir yen aku seneng tenanan
lha kok kowe sing kedanan
njur mbok pangan di belakang

Pancene kowe kui konco caket
nanging ngopo bojoku
tok sleding tekel
ora mikir yen aku seneng tenanan
lha kok kowe sing kedanan
njur mbok pangan di belakang

Advertisement
Beri Komentar